Produse


 

Termeni si conditii:

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
 

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila.

 

www.rechizite-online.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.  

 

www.rechizite-online.ro isi stabilieste singura regulamentele promotiilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu.

 

De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. www.rechizite-online.ro nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

 

www.rechizite-online.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român.  

 
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.rechizite-online.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. 

 

 

Confidentialitate

www.rechizite-online.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora. 
 
SC LILY ART THINGS SRL, detinatorul drepturilor de folosinta a  www.rechizite-online.ro, se angajeaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai în scopul comunicarii cu clientii sai, al confirmarii comenzilor, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului si a unor oferte speciale si promotii ale societatii.  
 
SC LILY ART THINGS SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera adresa dumneavostra de e-mail obtinuta prin intermediul www.rechizite-online.ro, fara acordul dumneavoastra explicit. 
 
Furnizarea datelor personale catre societatea noastra nu implica obligativate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstante si pot solicita în mod gratuit stergerea acestora din baza de date trimitând o cerere scrisa catre noi.  

Newsletter

Înscrie-ţi email-ul tău la newsletterul nostru

Promoţii

toate promoţiile

sc NOROC BUN PLUS srl * Reg. Com. J29/469/2007;
CIF RO21167002