Produse


 

Bine ati venit pe site-ul companiei de rechizite-online

    Povestea incepe in 1995 intr-un magazin studentesc de 5,55 mp situat in Universitatea din Ploiesti.

 

    Aici am realizat ca oamenii / clientii nostri doreau pixuri care sa scrie bine fara sa zgarie si fara sa se intrerupa, doreau caiete cu hartie care nu suge cerneala si poate fi scrisa pe ambele fete... Aveau nevoie de produse bune. Doreau calitate.

 

    Aveam acces la acest fel de produse. Ca urmare, mi-am facut curaj si am inceput in martie 2005 sa caut papetarii dispuse sa promoveze rechizitele si articolele de papetarie si birotica pe care le oferisem 10 ani de zile in Universitatea din Ploiesti.

 

    Cateva luni mai tarziu am intarit echipa si astazi apovizionam peste 50 de librarii din Prahova si din judetele limitrofe.
Plus cateva zeci de firme si foarte multi oameni de toate varstele (prescolari, scolari, adolescenti, studenti, parinti, bunici) in magazinul din Ploiesti: librariacentrala.ro
http://www.facebook.com/pages/Libraria-centrala/290622807730203

 

    Ne-am dorit dintotdeauna sa ne bucuram de viata noastra. Pentru ca micile detalii aduc sau nu savoare vietii, credem ca si un pix bun si frumos sau un caiet cu hartie buna si coperta frumoasa sau un creion la care nu se rupe mina ne pot mentine zambetul pe buze. Intr-adevar, sunt lucruri simple care nu se pot compara cu marile bucurii ale vietii. Dar pot crea dependenta... ;)

 

    In 2011 am descoperit un domeniu extraordinar de vast, unde arta se impleteste cu copilaria, unde totul este perfect asa cum este.
Quillingul, origami, puzzle 3D, margelitul, pictura pe sticla, perforatoarele decorative, hartia colorata............ toate se supun imaginatiei si pasiunii.

 

    Pas cu pas am inceput sa exploram acest Univers si acum in libraria noastra, pe langa clasicele rechizite, oferim pasionatilor cateva sute de produse pentru "art & hobby". Admiram pasiunea, imaginatia si creativitatea oamenilor care reusec sa-si gaseasca timp pentru "sufletul lor" - este si acesta un mod de a-ti oferi bucurii si satisfactii.

 

    Atat in Art & Hobby cat si in papetarie, oferim cumparatorilor nostri branduri consacrate care s-au adaptat foarte bine in piata romaneasca. (raport calitate / pret foarte bun) Imbinam clasicul consacrat cu inovatia specifica deschizatorilor de drumuri.

 

Dorim ca dumneavostra sa deveniti mai creativi, mai productivi, mai relaxati. Dorim sa contribuim la eliminarea "problemele" marunte generate de rechizitele asa zis ieftine, fara finisaje, confectionate din materiale ciudate. Dorim sa facem viata mai frumoasa copiilor nostri.

 

    Dorim sa va oferim cunoasterea si experianta pe care brandurile selectate de noi o incorporeaza in produsele lor, imbunatatind astfel experienta dumneavoastra.

 

    Aceasta este contributia noastra la evolutia lumii in care traim spre mai multa frumusete, armonie si echilibru.

 

    va asteptam cu drag in "Universul" nostru: www.librariacentrala.ro si www.rechizite-online.ro

Valentin Dumitrescu si echipa www.rechizite-online.ro

 

Newsletter

Înscrie-ţi email-ul tău la newsletterul nostru

Promoţii

toate promoţiile

sc NOROC BUN PLUS srl * Reg. Com. J29/469/2007;
CIF RO21167002