IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Marker permanent CENTROPEN 8576 - negru varf tesit

Cod : X0003823


Brand: Centropen

/ Opinia ta

 

Comanda prin telefon la 0754.334.333 | Luni - Vineri 09:00 - 16:00

♦ Informatii Livrare 

ATENTIE! Tarifele de livrare și procesare comandă afisate la finalizarea comenzii sunt estimative.

Valoarea de transport se calculeaza in functie de valoarea si greutatea comenzii efectuate, astfel:
 
- comenzile cu valoare mai mica de 150 lei (maxim 10 kg) au un cost de livrare de 25 lei + 1,5 lei pentru fiecare kg suplimentar (peste 10 kg)
- comenzile cu valoare intre 150 si 250 lei (maxim 10 kg) au un cost de livrare de 19 lei + 1,5 lei pentru fiecare kg suplimentar (peste 10 kg)
- comenzile cu valoare peste 250 lei (maxim 10 kg) se livreaza GRATUIT. Kg suplimentare (peste 10 kg) se taxeaza cu 1,5 lei / kg.

Comenzile vor fi expediate numai dupa ce ati agreat costurile de transport.
centropen 8576

Marker permanent CENTROPEN 8576 - negru varf tesit

Acest marker permanent negru este un instrument versatil și prietenos cu mediul. Fabricat cu 57% materiale reciclate, acest marker contribuie la reducerea impactului asupra mediului înconjurător.

Cu ajutorul acestui marker, poți scrie și marca pe majoritatea suprafețelor. Indiferent dacă este vorba despre hârtie, carton, lemn, plastic sau alte materiale, acesta se va comporta excelent, oferind rezultate de înaltă calitate.

Markerul este rezistent la apă, abraziune și condițiile meteorologice. Astfel, informațiile scrise cu acest marker vor rămâne vizibile și clare, chiar și în fața expunerii la factorii externi.

Cu o bază de alcool, markerul oferă o cerneală permanentă și durabilă. Aderența puternică și uscarea rapidă a cernelii asigură rezistența la ștergere sau estompare a informațiilor scrise.

Markerul este prevăzut cu un vârf teșit, care permite o varietate de grosimi de linie. Poți obține linii cu lățimi cuprinse între 1 - 4,6 mm, oferindu-ți flexibilitate în a alege grosimea potrivită pentru proiectul tău.

Alege acest marker permanent negru, cu conținut reciclat și performanță fiabilă, pentru a-ți satisface nevoile de scriere și marcări pe diverse suprafețe. Fii ecologic și obține rezultate de calitate cu ajutorul acestui marker versatil.

Fără comentarii pentru acest produs